top of page
Mest Klickade Idag 

Klas Källström: 10 anledningar till varför invandrare är bättre än Svenskar

Klas Källström är 25 år och jobbar på Starbucks

1. Invandrare har en kultur

Till skillnad från oss Svenskar har invandrare en spännande kultur som de bär med sig in i sitt nya land. Vare sig de kommer från Afrika, Mellanöstern eller Rumänien, har alla ett rikt, frodigt kulturarv med i resväskan. De finns så många exotiska, hänförande seder och kulturskatter att ta lärdom av från dessa människor, man blir liksom aldrig mätt på utländsk kultur. Svensk kultur, som inte ens finns på riktigt (om man inte ska räkna med den stupfulle Bellman eller våra fåniga midsommar traditioner) kan inte ens jämföras med den diamantgruva som finns inom varje invandrare.

2. Invandrare jobbar hårdare

Svenskar är riktiga latmaskar. Vi tror att vi ska få allt vi pekar på utan att jobba en minut får att förtjäna det. Riktigt otacksamma är vi. Invandrare däremot jobbar tills deras tinningar blir brunnar, tills deras muskler förtvinar, och tills deras sinne blir svagt för dagen. Dem tål gammalt hederligt arbete helt enkelt, och har inte växt upp i ett samhälle där man tror att man bara kan lalla runt och köpa iPads. Invandrare är som ploghästar, medans svenskar är som kobenta shetlandsponnys.

3. Invandrare gnäller inte

Finns det något Svenskar älskar mer än att klaga? Vi klagar på vädret, på jobbet, på barnen - ja aldrig tycks vi vara nöjda. Invandrare däremot som har kommit från traumatiserande områden, ofta från krigshärdar där de sett otaliga hemskheter, finner sig helt enkelt bara i sin nya tillvaro, kniper igen munnen och börjar arbeta - även om de utsätts för rasism. Invandrare är bättre på att kontrollera sina känslor, vi Svenskar är bebisar i den månen.

4. Invandrare snyltar inte från staten

Vi svenskar är inte bara lata, vi tror oss ha rätten till andra människors pengar också. Svenskar går runt i mjukisbyxor hemma, kollar på Amerikanska kalkonrullar och spelar TV-spel medans bidragspengarna rullar in. En liten skada är lika med sjukskrivning i Svennebanans ögon. Invandrarnas svett blod och tårar blir till oljan med vilken vi Svenskar driver våra patetiska liv. Vi borde fan veta hut.

5. Invandrare är inte rasister Svenskar är riktiga rasister. Alla är förvisso inte skinhead-Nazister, men en överväldigande majoritet är köksbordsrasister - ni vet såna som kollar snett på en svart man som råkar smaka på en godis när han tar plockgodis, tror att terrorister följer Islam, eller blir skitnödiga när er 14-åriga dotter tar hem en 21-årig Somalier. Invandrare är inte rasister, de har inte ens den hemska egenskapen inom sig. Invandrare samsas med varandra, invandrare älskar sina medmänniskor, det kvittar vilken hudfärg eller religion andra har, invandrare accepterar alla.

6. Invandrare vet hur man uppför sig

Svenskar lär sig aldrig att uppföra sig med klass och dignitet. Från dagisåren lär vi oss att flamsa runt, hänga munnarna öppna och låta hela tiden. Invandrare är av ett helt annat virke, de lär sig från en tidig ålder att följa samhällsreglerna och göra det på ett sätt som får Svenskar att se ut som bortkollrade fyra-åringar hela tiden. Svenskar går på fotbollsmatch och skriker och slåss, dricker för mycket och är allmänt aggressiva - invandrare är lugna och sansade i de flesta sammanhang.

7. Invandrare är smartare än svenskar

Det svenska folket måste nog vara ett av de dummare. Vi bidrar inget till världen, våra skolresultat är nere i avloppet någonstans och vi låter historien upprepa sig i form av SD. Invandrare har uppfunnit nästan allt som är värt att nämna i Sverige, det finns det ingen tvekan om, och överallt i landet slår lärare larm om att invandrarna ligger långt före svenskarna i alla akademiska avseender. Nästan alla invandrare är doktorer men tvingas jobba på jobb som istället skulle passa bättre för Tom-i-huvudet-Tommy, som lyckats blivit doktorn i rasist-Sverige.

8. Invandrare är inte så färglösa

Finns det något tråkigare än svenskar. Vi är tysta, tillbakadragna och ointressanta. Vi har inga intressen, inga drömmar, ingen framtid. Vi lever våra Volvo,Villa, Vovve-liv och går i graven utan att a gjort så mycket som ett barnskoavtryck på världen. Invandrare å andra sidan, är fulla av takt och livskrydda. De är spontana, de dricker livet, de har rytm!

9. Invandrare lagar godare mat

Finns det något så tråkigt som husmanskost? Torra köttbullar, slafsig sylta och segt knäckebröd. Usch. Jag skäms för vad Sverige har att erbjuda i matväg, det är fan skamligt. Maten som invandrare bär med sig in i landet är fantastisk. Pizza, kebab, falafel, hummus, jag storknar här och nu. Så mycket krydda, så mycket kärlek, så jävla gott! 10. Invandrare är bättre idrottare

Zlatan, behöver jag ens säga mer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ För att diskutera detta med Klas, twittra under #SvenskarSuger

ANNONS:

mer viralt

bottom of page