top of page
Mest Klickade Idag 

Sverige 2030 - Hur Sverige kommer se ut om SD får makten


Feministen och Antirasisten Astrid Höök har skrivit ett dagboksinlägg år 2030 för att visa hur samhället kommer se ut om SD får makten.

14 Juni 2030, Stockholm, Sverige

Jag vaknar av att Ultima Thules "Fädernesland" skrålar från folkupplysartornen utanför mitt fönster. Jag sätter mig omtöcknat upp i sängen och stirrar rakt in i vår ledares iskalla, gråblå ögon. Alla har hans porträtt på vägen mittemot sängen. Det måste man ha. De säger att det är för att man ska veta att han alltid vakar över en. Han flinar åt mig, så som han flinat åt mig i hela mitt liv. Men han är inte mannen från min barndom. Han har silverstråk i det korpsvarta håret nu. Det är konstigt att se honom åldras, man kan liksom inte förstå att han kan det, men sen kommer man på att han ändå är över 50. Jag hatar honom, men ändå skriker jag med allt jag har "Hel vår Förare, Hel vår befriare, Heja Jimmie!" - jag måste, de lyssnar ju på mig.

Jag täcker mitt mörkbruna hår med en blond peruk och sedan blir jag av min egen skakiga handstil på en lapp påmind: "Glöm inte linserna!!", och tar fram de blå linserna som jag förvarar under madrassen. Förra gången jag glömde sätta i dem kom jag hem blodig. Jag äter frukost i köket, solen som strimlar in genom fönstret lyser upp filmjölken från SB (Sverigevänliga Bondeförbundet) och Sveafras-flingorna. Tio minuter senare är jag redo att gå ut, jag tar ett djupt andetag, öppnar dörren och går ner för trapporna och ut i Sommar-Stockholm. Jag krockar med någon när jag tar första klivet ut på gatan. Det är en blond pojke, en av många på ett led. Jag sätter hjärtat i halsen när jag inser att jag gått rakt in i ett gäng Unga Jimmisar från "Ung Jimmie", Partiets ungdomsdivision för pojkar. Med "Unga Jimmisar" menar jag inte bara organisationens namn, jag kan garantera att åtminstone 60 procent av alla de här pojkarna heter Jimmie i förnamn.

"Se dig för din miljöpartist!", skriker pojken jag gick på. "svär inte Jimmie S!" säger pojkarnas ledare, en ung, blond man i 20 års åldern. "Du måste förlåta Jimmies oförskämdhet, han har varit på dåligt humör hela dagen, Heja Jimmie!" säger han sedan och manar pojkarna att fortsätta gå. "Heja Jimmie!" svarar jag och möts av dussintals par blå pojkögon som blänger på mig när de går förbi. "Jävla tiggare", "Feminist", "Plleaaase Mooonneeey" väser pojkarna så lågt att bara jag hör. Jag andas ut, och går vidare. Nationalsången spelas ur megafonerna. Stora blåsippsflaggor vajar i hela stan. Vart man än tittar, på bilar, på bussar, på folkets tröjor, finns blåsippan. Stora banderoller hänger över gatan med ett meddelande till turister i form av en hurtig slogan: Welcome to Sweden, where there's no mess!". Det sitter inga tiggare på gatorna, de sista tiggarna försvann efter Kuppen 2021. Folk säger att de bor ute i Ghettona nu, men jag vet var de egentligen är, på sådana där läger. Jag ser Skrapan på långt håll, den står där Riksdagen stod, 400 meter hög, mitt jobb. Vad kommer jag skriva idag vet jag inte ännu. Jag kanske skriver om ett upplopp mot polisen av Somalier, jag kanske skriver om hur skolan går bättre och bättre eller så skriver jag om hur Jimmie Åkesson räddade ett barn från livsfara - allt påhittat förstås men det ingår i mitt jobb som Sannings Försvenskare.

"Svenskhets koll!", säger en barsk röst bakom mig. Jag vänder mig om och står öga mot öga med en man från Skyddssvenskarna, en paramilitär grupp som är till för att hålla ordning i staden och hålla staden vit. De slår ner alla Sverigefiender de ser. Han bär en vit uniform och har en bindel runt armen. Jag gör mig redo för att besvara hans frågor, hade jag inte varit van hade jag varit livrädd. Det gäller att inte tänka på vad som händer om man inte godkänns.

"Vad tycker du om vädret?" säger han "Kunde varit bättre" svarar jag.

"Vad heter Emils lillasyster?" säger han "Ida" svarar jag.

"Vad heter din farfar?" säger han "Åke" svarar jag.

"Vad åt du i Fredags?" säger han "Tacos" svarar jag. "Vad är det värsta som hänt Sverige" säger han "Zlatan" svarar jag. "Vem är din enda ledare, din befriare, din Förare?" säger han "Jimmie Åkesson, Vän av Sverige, Zigenardräpare, Allmaktshavare" svarar jag.

"Heja Jimmie" avslutar han, "Heja Jimmie" svarar jag, fastän jag egentligen bara vill gråta.

När jag kliver ut ur hissen på 90:de våningen märker jag att det är tyst i salen. Mina kollegor står uppradade på båda sidorna av rummet och skapar en stor tom yta i mitten av rummet.

"Han kommer" väser en kollega och drar mig åt sidan. Jag visste precis vem som var på väg och jag började darra. Då löd en hög stämma: "Välkomna nu vår eminenta ledare, vår befriare, vår Förare, Jimmie Åkesson" Jag hade sett honom i verkligheten många gånger förut, men inte på så här nära håll. Han tågade in i rummet sina närmaste män, de var alla där, Söder, Jomshof, Bylund. En av mina kollegor tar ton, "Heja Jimmie" tjuter han, och fler och fler ansluter till hans skanderande. Till slut hörs ett öronbedövande "HEJA JIMMIE, HEJA JIMMIE, HEJA JIMMIE!". Sedan räcker han han ut handen för att tysta skaran. En stigande spänning når sitt klimax när han bryter tystnaden med "Sverigevänner...". Jag inser då att allting är förlorat.

------------------------------------------------------------

DET ÄR SÅHÄR SVERIGE KOMMER SE UT OM SD KOMMER TILL MAKTEN! DET FINNS FORTFARANDE CHANS ATT STOPPA DEM, TWITTRA UNDER #Sverige2030 OCH BERÄTTA OM HUR SD HÅLLER PÅ ATT FÖRSTÖRA VÅRT LAND!

ANNONS:

mer viralt

bottom of page